Ondernemen

Relatiegeschenk? Geef handgel

Relatiegeschenk handgel

Sinds de komst van Corona begin dit jaar wast iedereen zich de handen massaal schoon. De pandemie houdt al geruime tijd Nederland in zijn greep. Met de kerstdagen op komst is het geven van handgel een passend relatiegeschenk voor een roerig jaar. Je zal medeleven en sympathie tonen voor je klanten, iets wat deze tijd zeer gewaardeerd wordt.

Bedruk je handgel met bedrijfslogo

Naast de vele zieken treft de coronacrisis ook bedrijven. Tegenvallende resultaten, verliezen of zelfs sluitingen zijn maatregelen van de overheid. Bedenk daarbij de zieken onder de dierbaren van je klanten. Corona is een actueel probleem en niet weg te denken uit de samenleving.

Bedruk dus handgel met je bedrijfslogo en laat als bedrijf zien dat je voor bestrijding van het Corona virus bent. Naast waardering voor je medeleven is het erg nuttig. De handgel bevat hoge alcoholpercentages en dood daarmee het virus. Elke keer als mensen het flesje gebruikt zullen ze je enorm dankbaar zijn en jouw bedrijf onder de aandacht komen. Wellicht dat mensen erover gaan praten: “dit hebben weg gekregen van…”.

Welke handgel is geschikt?

Vooropgesteld is het wassen van je handen met zeep en water het allerbest. Bij vuile handen kan handgel niet goed intrekken en daardoor niet goed zijn werk doen. Als er geen water in de buurt is, wat vaak voor kan komen, is handgel de ideale uitkomst. Voor grote bedrijven is een grote handgelpomp het perfecte relatiegeschenk. Klanten kunnen dit bij de ingang of andere doorloopplaatsen en medewerkers eraan herinneren om hun handen te desinfecteren.

Door het geven van kleine handgelflesjes zorg je ervoor dat het relatiegeschenk persoonlijker wordt gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen handgel en kan deze overal gebruiken omdat je het gemakkelijk kan meenemen. Op plekken waar je ver weg bent van een kraan om je handen te wassen biedt het kleine flesje uitkomst. Ze zullen je dan ook zeer dankbaar zijn.

Deel dit artikel: