Adverteren op MKBZ

Ondernemers in Nederland vinden op MKBZ inzichten, tips en advies over ondernemerszaken. MKBZ is een online magazine van de toonaangevende online publisher Media Xpress.

Op MKBZ vindt de ondernemer alles wat in de dagelijkse bedrijfsvoering nodig is. Door inspiratievolle artikelen leren ondernemers van elkaar. Zo ontstaat inzicht in wat er speelt in uiteenlopende branches.

Artikel plaatsen op MKBZ

Een artikel plaatsen, linkpartner worden of adverteren? Stuur een mail naar Sales@mediaxpress.nl of bel ons op 020 215 9874

MKBz is een magazine voor DGA’s van bedrijven van 1 tot 50 werkenemers in verschillende branches. Ook voor de groeiende groep zelfstandige zonder personeel (zzp) is MKBZ een bron van kennis en inspiratie. De ondernemer weet de content van MKBZ te vinden via Google en social media maar ook een groep terugkerende bezoekers die MKBZ gebookmarkt heeft. Dit maakt MKBZ tot een ideaal platform voor artikelmarketing en promoted content. Verspreid uw artikelen voor b2b ongeacht uw branche via MKBZ en de aanvullende kanalen van Media Xpress.