Bedrijven

Werk zoeken in de bouwsector

Nu is het moment voor werk zoeken in de bouwsector. Veel bouwbedrijven hebben een tekort aan vakmensen, waardoor er momenteel uiteenlopende vacatures te vinden zijn. Koers Oost Bouwdiensten is een specialist op het gebied van personeelsdiensten. Wij zijn de schakel tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij helpen zowel ervaren vakmensen als leerlingen. Bekijk direct onze bouw vacatures!

De mogelijkheden voor werk zoeken in de bouwsector

Werk zoeken in de bouwsector is nu erg aantrekkelijk, aangezien bouwbedrijven op zoek zijn naar vakmensen. Zij zoeken onder andere schilders, timmermannen, stukadoors en lassers. Als vakman met enkele jaren ervaring zullen de vacatures waarschijnlijk bij je kwaliteiten aansluiten. Ook al zijn veel banen tijdelijk, het is zeker de moeite waard om te solliciteren. Werkgevers zijn op zoek naar vakbekwaam personeel, waardoor het mogelijk is dat je een vaste baan aangeboden krijgt als jij goed presteert. Heb je net een vakopleiding afgerond? Kies dan voor een leerling vacature. Je gaat een aantal maanden bij een bouwbedrijf werken en je wordt begeleid door vakmensen. Zo zal je snel de kneepjes van het vak leren en het zal je helpen met werk zoeken in de bouwsector. Bij Koers Oost Bouwdiensten ben je verzekerd van diverse voordelen. In de meeste gevallen valt je functie onder de Bouw-cao. Je krijgt een eerlijk loon, je start direct met de pensioenopbouw en je kan eventueel gebruik maken van een tijdspaarfonds.

Wil je werk zoeken in de bouwsector?

Ben je klaar voor werk zoeken in de bouwsector? Bekijk gerust eens het aanbod aan vacatures bij het uitzendbureau van de bouw van Koers Oost Bouwdiensten. Mocht je een passende vacature tegenkomen, solliciteer dan direct via onze website of neem contact op via 0547-200252. Tevens kun je contact opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar een baan in de bouwsector.

 

 

Deel dit artikel: