Communicatie

Bedrukte koffiebekers: 3 voordelen voor het MKB

Er wordt vaak gezegd dat koffie de brandstof van je medewerkers is. Het brengt ons op gang en helpt ons door de drukke werkdagen. Maar wat als je die kop koffie niet alleen voor jezelf kunt laten spreken, maar ook voor je bedrijf? Hier komt het bedrukken van koffie to go bekers om de hoek kijken! In deze blog beschrijf ik waarom het bedrukken van koffie to go bekers met je bedrijfslogo een slimme zet is voor het MKB in Nederland.

Voordeel 1. Bedrijfsbranding On-the-Go

Als ondernemer begrijp je het belang van branding. Het is wat je onderscheidt van de concurrentie en herkenbaarheid opbouwt bij je klanten. Dit was altijd iets voor grote bedrijven, maar ook voor het MKB is dit een must. Door je bedrijfslogo te laten bedrukken op koffie to go bekers, breng je je merk naar buiten, letterlijk! Of het nu gaat om de ochtendkoffie van je medewerkers of de koffiepauze van je klanten, je bedrijfslogo prijkt prominent op de bekers, wat zorgt voor een sterke merkherkenning.

Voordeel 2. Milieuvriendelijk en Duurzaam

In een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt, kun je met bedrukte koffiebekers een statement maken. Kies voor bekers die herbruikbaar zijn en verminder de hoeveelheid wegwerpplastic. Door je bedrijfslogo op deze duurzame bekers te laten drukken, laat je zien dat je om het milieu geeft en draag je bij aan een groen imago voor je bedrijf. Er is tegenwoordig een breed assortiment duurzame producten te krijgen waar je een logo op bekers bedrukken kan.

Voordeel 3. Klantloyaliteit Versterken

Het bedrukken van koffie to go bekers is niet alleen een manier om je bedrijf te promoten, maar ook om klantloyaliteit op te bouwen. Bied je klanten de mogelijkheid om hun favoriete drankje mee te nemen in een beker met jouw logo erop. Hiermee geef je aan dat je hun keuze waardeert en creëer je een positieve merkervaring. Tevreden klanten zijn eerder geneigd terug te komen en je aan te bevelen bij anderen.

Een koffie to go beker bedrukken is dus niet alleen een slimme marketingzet, maar ook een duurzame keuze die bijdraagt aan je bedrijfsimago. Het MKB in Nederland kan hiermee een win-winsituatie creëren: merkbekendheid vergroten en tegelijkertijd laten zien dat je begaan bent met zowel je klanten als het milieu. Kies voor stijlvolle en herbruikbare koffie to go bekers en laat ze bedrukken met trots!

Deel dit artikel: